Kuřecí prsa plněná hermelínem
Kuřecí prsa rozkrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme, naplníme polovinou hermelínu, přeložíme a upevníme párátkem.… více o Kuřecí prsa plněná hermelínem
Nejprve si všechny přísady dáme do místnosti (třeba přes noc), aby měly stejnou teplotu. Do šálku dáme trochu mléka,… více o Bochánek, který se vždy povede
Předehřejte troubu na 160 stupňů. Kachní prsíčka několikrát nařízněte ostrým nožem a celou kachnu osolte a opepřete.… více o Pomalu pečená kachna s medem
Ingredience promícháme a pečeme v dobře vymazané (ideálně sádlem) a vysypané formě cca 45 minut. Po vychladnutí beránka… více o Piškotový beránek
Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené… více o Velikonoční sekanina
Odpalované těsto ********************* Připravíme si odvážené přísady. Ve velkém hrnci přivedeme do varu osolenou… více o Croquembouche
Vše dobře promícháme, nalejeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Posypeme kokosem a pečeme. více o Jablečná buchta bez vajec
Plechovka s mlékem se vaří dvě hodiny ( v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smíchat s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém