ZPĚT

Ideální rýžový salát s tuňákem (R)

kategorie: ryby

Ingredience:

na osobu asi 430 kcal, 1800 kJ, 20 g bílkovin, 15 g tuků, 52 g sacharidů uvařená rýže, konzerva tuňák ve vlastní šťávě, hrst rozinek, hrst nakrájeného ananasu, jemně nastrouhaná mrkev, trocha olivového oleje Příprava:

Uvařenou rýži necháme vychladnout a smícháme ji s tuňákem ve vlastní šťávě. Přisypeme hrstku rozinek a hrst nakrájeného ananasu a také jemně nastrouhanou mrkev.

Do takto připravené směsi kápneme trochu olivového oleje. Všechno pečlivě promícháme a uložíme do ledničky, kde necháme salát vychladnout. Salát je ideální pro horké dny.

28.1.2009 15:33 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.