ZPĚT

Restované fazole se zeleninou a celozrnným pečivem

recept je určen pro 1 osobu

Ingredience:

jedna porce: 3472 kJ 150 g fazolí, 2 cibulky, olej, koření podle chuti (např. pepř, ocet, majoránka), sůl, 50 g rajčat, 50 g salátové okurky, 50 g červené, zelené a žluté papriky, celozrnné pečivo Příprava:

Fazole na noc namočte do studené vody, před restováním vodu slijte a nechte je okapat.

Na rozpáleném oleji zpěníte nadrobno nakrájenou cibulku, přidáte fazole, několik minut orestujete, ochutíte kořením podle vlastní chuti a fantazie.

Podáváme s celozrnným pečivem (jedna porce - jeden rohlík).

28.1.2009 15:32 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.