ZPĚT

Kuřecí steak

recept je určen pro 2 osoby

Ingredience:

na osobu asi 772 kJ/185 kcal, 17 g bílkovin, 10,8 g sacharidů, 1,5 g tuku 2 plátky kuřecího masa (velikosti dlaně) Čerstvá bazalka, pepř, sůl, 4 dl kuřecího vývaru, 2 dl červeného vína, 2 mrkve, růžičková kapusta, kurkuma, zázvor Příprava:

Kuřecí maso opepříme, osolíme, hustě posypeme pokrájenou čerstvou bazalkou a ogrilujeme.

Z kuřecího vývaru a červeného vína připravíme omáčku na přelití hotového steaku.

Mrkev nakrájíme na kolečka, kapustu rozebereme na růžičky.

Zeleninu podusíme v osolené vodě s kurkumou a zázvorem, scedíme a podáváme k masu coby přílohu.

Na talíři vše zalijeme připravenou omáčkou.

28.1.2009 15:23 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.