FITweb

Reklama

ZPĚT

Cibulová polévka

Suroviny
120 g cibule, 1 stroužek česneku, olej, 1 dl bílého vína, čtvrt kostky masoxu, petrželka, bageta, 80 g strouhaného eidamu Postup
Na oleji orestujeme dozlatova kolečka cibule, podlijeme horkou vodou, přidáme prolisovaný česnek a masox. Vše krátce povaříme, přilijeme víno a dovaříme. Polévku rozdělíme do misek. Na povrch každé porce položíme plátek opečené bagety, posypeme ji strouhaným sýrem a zprudka zapečeme v grilu.

Celé jídlo 1877 kJ, 30 g bílkovin, 13 g tuku, 39 g sacharidů

Tip: Oblíbenou ingrediencí ve francouzské kuchyni je chřest. Obvykle se podává jako předkrm, výborně chutná zapečený se šunkou a sýrem. Hodí se pro redukční dietu, protože má málo kalorií.

28.1.2009 15:19 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.