ZPĚT

Salát ze zelených fazolí a rajčat

Suroviny
400 g zelených fazolek, 300 g rajčat, olej, vinný ocet, sůl, hořčice, pepř Postup
Fazolové lusky nalámeme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě. Okapané a vychladlé vložíme do mísy, přidáme kousky omytých rajčat a vše dochutíme zálivkou připravenou z oleje, vinného octa, hořčice a mletého pepře.

Celé jídlo 1798 kJ, 13 g bílkovin, 23 g tuku, 46 g sacharidů

28.1.2009 15:19 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.