ZPĚT

Brazilské kuře

6 PORCÍ

Suroviny

4 plátky kuřecích prsíček bez kůže nakrájené přes vlákno na tenké plátky, 1 najemno nakrájená cibule, 3 najemno nakrájené cibulky, 1 šálek horkého čatní, 1/2 šálku vody, 1 kostka zeleninového vývaru, 1 lžička kukuřičné mouky, 2 šálky podmáslí.

Postup:

Cibuli nasucho opražíme, až bude karamelizovaná, přidáme kuřecí prsíčka a cibulku a opékáme za stálého míchání, až bude kuřecí maso propečené a měkké, nakonec přidáme čatní a promícháme. Ve zvláštní nádobě smícháme vodu, zeleninový vývar, kukuřičnou mouku na pastu a vlijeme do kuřecí směsi a vaříme za stálého míchání, pánev odstavíme a vmícháme podmáslí, podáváme s rýží basmati a horkou zeleninou.

1 porce:

Energie: 650 kJ/155,5 kcal
Bílkoviny: 27,5 g
Sacharidy: 7,5 g Tuky: 2 g

Tip: Dietu si užívejte. Nemá cenu trápit se stravovacím režimem, který vám nevyhovuje. proto „ten svůj“ vybírejte pečlivě.

28.1.2009 15:07 | Mgr. Pavel Suchánek

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.