ZPĚT

5. den

Pečená treska, fazolky v tomatě

Snídaně: mnohozrnný chléb (80 g), Flora light (10 g), Hermelín Figura (50 g), rajče

Přesnídávka: 200 g pomeranče, 1 bílý jogurt

Oběd: polévka hovězí s nudlemi, vepřové maso na pórku, dušená rýže

Svačina: mrkvový salát, křehký chléb

Večeře: pečená treska, fazolky v tomatě

Celkem: 6626,4 kJ78,8 g bílkovin187,3 g sacharidů53,4 g tuků


Pečená treska, fazolky v tomatě

suroviny:

150 g filé treska, 10 g olivového oleje Bertolli, 100 g zelených fazolek, 50 g rajčatového protlaku, citronová šťáva, tymián, česnek, zázvor

postup:

Na plech potřený olivovým olejem položíme opepřenou a osolenou tresku, potřeme česnekem, tymiánem, zázvorem a zakapeme citronovou šťávou.

Pečeme v troubě při asi 200 °C po dobu přibližně 10 minut. Fazolky smícháme s rajským protlakem a krátce prohřejme, podáváme k filetu a zdobíme zelenou petrželkou.

29.7.2008 15:31 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.