ZPĚT

15. den

Krůtí špízek se zeleninou a pažitkovými bramborami

Snídaně: domácí müsli s jogurtem a ovocem

Přesnídávka: mrkev (2 kusy, sýr – 50 g)

Oběd: krůtí špízek se zeleninou a pažitkovými bramborami

Svačina: ovocný talíř (150 g)

Večeře: rukolový salát s rajčaty a mozzarelou

Celkem: 6404,5 kJ 77,6 bílkovin 191,9 sacharidů 51,6 tuků


Krůtí špízek se zeleninou a pažitkovými bramborami

suroviny:

80 g krůtích prsou, sůl, pepř, 50 g červené papriky, 50 g zelené papriky, 50 g lilku, 10 g olivového oleje Bertolli, 200 g brambor, 10 g pažitky

postup:

Krůtí prsa nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Papriku a lilek nakrájíme na kousky. Na jehlu střídavě napichujeme maso

a zeleninu. Špízek zprudka orestujeme na olivovém oleji. Brambory oškrábeme a nakrájíme. Uvaříme ve vroucí osolené vodě. Po uvaření lehce vmícháme nadrobno nakrájenou pažitku.

1.8.2008 20:38 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.