ZPĚT

18. den

Rybí filet s bramborem v alobalu, ledový salát s ananasem

Snídaně: celozrnný toast.se šunkou (2 kusy) a paprikou

Přesnídávka: hroznové víno (150 g)

Oběd: kuřecí steak s bylinkami, restovaná zelenina

Svačina: ovocný jogurt, celozrnný rohlík (1 kus)

Večeře: rybí filet s bramborem v alobalu, ledový salát s ananasem

Celkem: 6362,5 kJ76,7 bílkovin193,3 sacharidů50,2 tuků


Rybí filet s bramborem v alobalu, ledový salát s ananasem

suroviny:

120 g filé z tresky, bazalka, petrželka, sůl, pepř, 100 g brambor, 10 g Flory, 100 g ledového salátu, 150 g ananasu

postup:

Filé osolíme, opepříme. Brambory nakrájíme na tenké plátky a také osolíme. Alobal vymažeme Florou, na něj dáme vrstvu brambor, přidáme sekanou čerstvou bazalku a petrželku, poté přidáme rybí filet, opět bylinky a na závěr ještě jednu vrstvu brambor.

Alobal důkladně uzavřeme a dáme do rozehřáté trouby (na gril). Na talíř servírujeme i s alobalem (rozevřeme) a podáváme se salátem. Ten připravíme smícháním natrhaného ledového salátu s na kousky nakrájeným ananasem.

1.8.2008 20:46 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.