ZPĚT

19. den

Horké ovoce s mátovou omáčkou

Snídaně: celozrnný chléb s Florou s vlákninou (2 plátky) a sýrem

Přesnídávka: čínské zelí (150 g)

Oběd: vepřové nudličky na pórku, bramborová kaše

Svačina: mrkvový salát, lněný chléb (1 plátek)

Večeře: horké ovoce s mátovou omáčkou

Celkem: 6414,4 kJ79 bílkovin193,3 sacharidů51,1 tuků


Horké ovoce s mátovou omáčkou

suroviny:

50 g ananasu, 50 g kiwi, 90 g jahod, 100 g jablek, máta, 5 g Flory, 50 g polotučného měkkého tvarohu, 150 g nízkotučného bílého jogurtu, šťáva z poloviny limetky, bílý pepř

postup:

Ovoce překrájíme na stejně velké kousky, na pánvi rozehřejme Floru, přidáme limetkovou šťávu a ovoce.

Restujeme. Bílý jogurt s tvarohem vyšleháme dohladka, přidáme sekanou čerstvou mátu a špetku bílého pepře a dáme vychladit. Horké ovoce podáváme s vychlazenou omáčkou.

1.8.2008 20:39 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.