ZPĚT

21. den

Listový salát s rybími špízky, sýrem a ovocem

Snídaně: ovocná ovesná kaše, jablko (1 kus)

Přesnídávka: hlávkový salát s ředkvičkami (150 g)

Oběd: opečená zelenina s čočkou a fazolkami

Svačina: jahody (150 g)

Večeře: listový salát s rybími špízky, sýrem a ovocem

Celkem: 6348,1 kJ 76,4 bílkovin 189,7 sacharidů 52,1 tuků

Listový salát s rybími špízky, sýrem a ovocem

suroviny:

80 g lososa, 50 g tvrdého sýra 30 % t. v s., 25 g hroznového vína, citron, 40 g ananasu, 50 g nízkotučného bílého jogurtu, 120 g směsi listových salátů, lžička medu, 20 g kerblíku, limetková šťáva, jahody, 10 g Flory s vlákninou, 1 plátek tmavého toastového chleba

postup:

Listové saláty vložíme do misky (podle potřeby natrháme na menší kousky). Přelijeme je dresinkem připraveným smícháním bílého jogurtu, medu, kerblíku, a limetkové šťávy. Ozdobíme plátky ananasu.

Lososa, kterého přes noc necháme naloženého v citronové šťávě, nakrájíme na kostky a napichujeme na párátka střídavě s hroznovým vínem a tvrdým sýrem vykrájeným do trojúhelníčků. Zakončíme jahodou.

Špízky vložíme do salátu a podáváme s celozrnným toastem namazaným Florou s vlákninou.

1.8.2008 20:47 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.