ZPĚT

26. den

Zeleninové hranolky s krevetovým dipem

Snídaně: domácí müsli s jogurtem a ovocem

Přesnídávka: rukolový salát se šunkou, dalamánek

Oběd: pečené kuřecí stehno na bylinkách, bramborová kaše, broskvový kompot

Svačina: křehký chléb s Florou light a sýrem, jablko

Večeře: zeleninové hranolky s krevetovým dipem

Celkem: 6573,4 kJ 77,7 bílkovin 192,1 sacharidů 48,9 tuků


Zeleninové hranolky s krevetovým dipem

suroviny:

1 malá chilli paprička, 50 g čínského zelí, 50 g salátové okurky, 50 g ředkve, 50 g mrkve, 5 g olivového oleje, 70 g vyloupaných krevet, ¼ cibule, 2 g česneku, limetky, lžička medu, sůl

postup:

Chilli papričku, cibuli a česnek nakrájíme najemno, vše orestujeme na olivovém oleji a poté rozetřeme. Krevety nasekáme najemno a smícháme s medem a limetkovou šťávou.

Přidáme k orestované směsi, řádně promícháme a podle chuti dosolíme. Všechnu zeleninu nakrájíme na hranolky a podáváme s dipem.

1.8.2008 21:02 | Pavla Maříková,

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.