ZPĚT

Salát z mladých fazolových lusků

PRO 4 OSOBY

POTŘEBUJETE:

500 gramů mladých sterilovaných, nebo vařených fazolových lusků, 5 rajčat, 2 menší cibule, sůl, 2 polévkové lžíce oleje

PRACOVNÍ POSTUP:

Nakrájené sterilované, nebo vařené fazolové lusky smícháme s nakrájenými rajčaty a s cibulí nadrobno. Pokapeme olejem a osolíme. Podáváme s vařeným bramborem.

1 porce:

451 kJ/107 kcal
Bílkoviny: 2,9 g Tuky: 5,9 g
Sacharidy: 12,4 g

28.1.2009 14:28 | Mgr. Pavel Suchánek

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.