FITweb

Reklama

ZPĚT

Losos v hořčicovo-tomatové omáčce

SUROVINY:
120 g filé z lososa (bez kůže) 1 polévková lžíce citronové šťávy 1 rajče 1/2 cibule 1 šálek zeleninového vývaru 250 g kedlubnů 100 g mrkve 1–2 čajové lžičky hořčice 1 polévková lžíce nasekaných bylinek (petrželka, bazalka, pažitka) sůl, pepř POSTUP:

Lososa potřeme citronovou šťávou. Kostičky rajčat a cibulky povaříme v zeleninovém vývaru. Kedlubny oloupeme a pokrájíme na silnější hranolky, mrkev rozkrojíme podél na čtvrtky. Zeleninu s lososem vložíme na pařák a necháme dusit v páře asi 6–8 minut. K povařeným rajčatům přidáme hořčici a bylinky a ochutíme pepřem a solí. Podušenou rybu i se zeleninou dáme na talíř a zalijeme omáčkou z rajčat.

Nutriční hodnoty:

1634 kJ/389 kcal
Bílkoviny: 30,8 g
Sacharidy: 28,9 g
Tuky: 17,9 g

28.1.2009 14:26 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.