FITweb

Reklama

ZPĚT

Celerovo-fenyklový salát

Bulvy fenyklu omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Nať nasekáme nadrobno. Celer nastrouháme na hrubé nudličky. Slunečnicová semínka nasucho opražíme na pánvi. Z oleje, soli, pepře a citronové šťávy si připravíme citronovou zálivku.

Suroviny:
2 bulvy fenyklu, 1/4 celeru, 2 stonky řapíkatého celeru, slunečnicová semínka, panenský olivový olej, sůl, pepř, citronová šťáva, snítka bazalky Postup:

Bulvy fenyklu omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Nať nasekáme nadrobno. Celer nastrouháme na hrubé nudličky. Slunečnicová semínka nasucho opražíme na pánvi. Z oleje, soli, pepře a citronové šťávy si připravíme citronovou zálivku. Celer s fenyklem promícháme a dáme na talíř. Posypeme slunečnicovými semínky, ozdobíme bazalkou a zalijeme zálivkou.

Tip: Podáváme s chlebem nebo tmavými toasty. Dezerty

14.5.2009 15:31 | Dana Čermáková

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.