FITweb

Reklama

ZPĚT

Yakisoba nudle

INGREDIENCE:
Japonské nudle, zelenina (podle vlastního výběru – cibule, zelí, česnek, mrkev, zelené fazolky), vepřové maso, sůl, pepř, sójová omáčka, vývar POSTUP:

Nejdříve uvaříme nudle. Pak nakrájíme zeleninu na drobné nudličky či úhledné kousky. Vepřové maso nakrájíme na nudličky, které osmahneme na pánvi dozlatova. Před koncem přidáme zeleninu a promícháme. Osolíme, opepříme, do pánve přidáme nudle, zakapeme sójovou omáčkou a znovu promícháme.

Tip: Vepřové maso můžete při smažení obalit do sezamových semínek. Pokrm tím ozvláštníte.

28.1.2009 13:39 | Petra Lamschová

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.