Vyskočky
Změklý tuk zpracováváme delší dobu s ostatními ingrediencemi, dokud nemáme hedvábné těsto. Mějte trpělivost a vydržte,… více o Vyskočky
V míse smícháme sypké suroviny, přidáme tekuté a dáme péci. Vychladlé polijeme čokoládovou nebo rumovou polevou. více o Kávové řezy s ořechy, čokoládou a skořicí
Začneme tím, že si namarinujeme hřbet z lososového filetu. Z cukru, mořské soli, hořčičného semínka a koňaku… více o Variace pošírovaného mořského vlka, grilovaného mořského okouna a pečeného losos
V mléce rozšlehat cukry, sůl, vajíčka a máslo s olejem. Přisypat obě mouky, droždí a hnětat, dokud se nevypracuje… více o Nejlepší a nejjednodušší buchty
Z bílků a pár zrnek soli (nebo kapky citronové šťávy) ušleháme hustý sníh. (Nejprve se šlehá na pomalou rychlost, která… více o Sníh do kremrolí
Lososa očistíme, osolíme, opepříme posypeme koprem a zakápneme citronem. Necháme půl hodiny v chladu odležet. Na pánvi… více o Losos s koprovým dipem
Všechny suroviny dobře smícháme, nalijeme na vymazaný a vysypaný vyšší plech, poklademe půlkami švestek - řeznou… více o Rychlý švestkový koláč
Rozválíme listové těsto na plát, potřeme kečupem. Plátky anglické slaniny opražíme. Na listové těsto klademe šunku,… více o Rychlý slaný štrúdl pro mlsouny