Falešný pařížský dort
Vše smícháme a upečeme ve formě vymazané a vysypané polohrubou moukou. Krém: mléko, kakao, hladkou mouku = přivedeme… více o Falešný pařížský dort
Ingredience vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program TĚSTO (pekárna ETA, Vega, Clatronic). Po ukončení… více o Buchty – těsto z domácí pekárny
Maso si sozdělíme po 100g steakách a na každý plát masa rozdělíme šunku a sýr - vše je nakrájené na plátky. Potom… více o Fjord
Svaříme vodu a v horké rozpustíme sůl, cukr a cukerin. Pak naliju ocet a promíchám. Na okurky používám tento lák a na… více o Lák
V misce ušleháme žloutky, do kterých postupně přiléváme olej a přisypáváme cukr. Ve šlehači ušleháme tuhý sníh z bílků.… více o Piškotový řez s jahodovou pěnou
Smícháním všech ingrediencí utvoříme těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané dortové formy (22 cm) a dáme péct do… více o Krémový jahodový dort
Listové těsto rozkrojíme na dvě půlky a rozválíme. Potřeme hořčicí, kečupem nebo cikánskou omáčkou, ale ne až na okraje… více o Závin z listového těsta na slano
Brambory uvaříme v osolené vodě. Asi deset minut před koncem varu přidáme brokolici rozebranou na růžičky. Scedíme vodu… více o Zeleninové medailonky