Sugo z bůčku (anglické slaniny)
Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na malinké kostičky a pomaličku restujeme,… více o Sugo z bůčku (anglické slaniny)
Nejprve se pusťte do tmavého těsta. Vajíčka vyšlehejte s krystalovým cukrem, přidejte mléko, kakao, olej, prášek do… více o Fešácká buchta
Rozpustíme máslo a vyšleháme ho s cukrem. Troubu si předehřejeme na 170°C. Do připravené hmoty přidáme vejce, mouku,… více o Cookies po francouzsku
Cibuli nakrájejte na špalky a rozprostřete ji na dno zapékací misky. Na ni položte 4 vepřové kosti (mohou to být různé… více o Šťáva z vepřových kostí
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme tvaroh, máslo a společně vyšleháme. Opatrně vmícháme sníh z bílků. Ve druhé míse si… více o Tvarohovo-máslový krém
Květák rozdělíme na kousky a uvaříme ne úplně do měkka ve slané a okmínované vodě. Do misky zatím na jemno rozkrájíme… více o Květákové placičky se šunkou a sýrem
Zapékací mísu vymažeme olivovým olejem. Brambory nakrájíme na kostičky a dáme do jiné mísy, přidáme nakrájenou… více o Zapečené brambory s rybou a brokolicí
Postup Tvaroh, máslo a vajíčka dobře prošleháme a přidáme mouku. Uhněteme těsto a necháme 10 minut odpočinout. … více o Tvarohové knedlíky z vaničky