Ingredience:
1 porce: 1442 kJ/343 kcal, 26 g bílkovin, 50 g sacharidů, 4,5 g tuku 100 g celozrnných těstovin, 1 kuřecí řízek, 200 g mrkve, 80g celeru, 10 g cibule, lžička oleje, sůl, celý pepř, citronová šťáva, 2 zrnka nového koření, půl bobkového listu Příprava:
Příprava: maso nakrájejte na kostičky, rozpalte olej a maso opečte z obou stran.
Přidejte nakrájenou cibuli, mrkev, celer, nové koření, bobkový list, sůl, pepř a podlijte vodou, aby bylo vše potopené. Zvolna duste doměkka. Maso a koření vyndejte, zeleninu rozmixujte, podle potřeby zahustěte škrobovou moučkou rozmíchanou v trošce vody. Dochuťte solí, mletým pepřem a citronovou šťávou.
Těstoviny uvařte podle návodu, sceďte a přelijte omáčkou.
27.1.2009 14:25 |
NAHORU