ZPĚT

Velký zeleninový salát s lososem

Suroviny

1 porce lososa, 300 g čerstvé zeleniny (hlávkový a ledový salát, okurka, papriky, rajčata, cibule, ředkvičky), citron, sůl, pepř

Postup

Do vroucí vody dejte šťávu z půlky citronu, sůl, vložte rybu a velmi zvolna ji uvařte doměkka, postačí 10 minut. Zeleninu očistěte, vyperte, nechte okapat, saláty natrhejte a ostatní druhy nakrájejte. Pak ji osolte a opepřete, zalijte citronovou šťávou, promíchejte a doplňte na kousky nakrájenou rybou.

Celé jídlo 1576 kJ, 33 g bílkovin, 21 g tuku, 14 g sacharidů

27.1.2009 14:25 |

NAHORU

Přečtením článku spálíte: Vaše váha: kg

nápověda

Pro komentování článku je nutné být zaregistrován a přihlášen.

 
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Pro přesnější výpočet si prosím nastavte výši své váhy. Výpočet je samozřejmě nutné brát s určitou rezervou, protože každý má jiný metabolismus.