Hodnoceni receptu: 3.5

Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou

Hodnoceni receptu: 3.5

Telecí ragú 1. Do kastrolu vložíme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a špek 2. Restujeme do hnědé barvy. 3. V… více o Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou

Hodnoceni receptu: 3.17

Brambory zapečené se zelím a mletým masem

Hodnoceni receptu: 3.17

Zelí s nadrobno nakrájenou cibulí dusíme mírně podlité vodou asi 20 minut. Brambory ve slupce uvaříme, ale slijeme… více o Brambory zapečené se zelím a mletým masem

Hodnoceni receptu: 2.67

Grilovaný hermelín

Hodnoceni receptu: 2.67

Olej smícháme s kořením a česnekem (nemusí být), směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu. Necháme alespoň 1… více o Grilovaný hermelín

Hodnoceni receptu: 4.67

Bramborové koblížky se salámem

Hodnoceni receptu: 4.67

Směs pro bramborové knedlíky rozmícháme s vodou, vejci a moukou, osolíme podle chuti a necháme 5 minut nabobtnat. Potom… více o Bramborové koblížky se salámem

Zapečené brambory s mletým masem a smetanou

Hodnoceni receptu: 2.36

Nejprve si připravíme maso: na rozehřáté pánvi orestujeme na jemno nasekanou cibuli, pak přidáme maso, protlak,… více o Zapečené brambory s mletým masem a smetanou

Bramborová bašta – zapečená

Hodnoceni receptu: 3.17

Zapékací mísu si vymažeme máslem(sádlem) a vyložíme plátky slaniny - i boky mísy. Vařené oloupané brambory rozmixujeme… více o Bramborová bašta – zapečená

Valašský kapušník

Hodnoceni receptu: 3.29

Zelí pokrájíme nebo nakrouháme, dáme do kastrolu, osolíme, přilijeme vodu a necháme 20 minut dusit. Až bude měkké,… více o Valašský kapušník

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: