Hodnoceni receptu: 3.18

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hodnoceni receptu: 3.18

Na rozpuštěném másle s olejem si orestujeme nastrouhanou zeleninu s kořením dorůžova. Ke konci smažení přidáme i… více o Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hodnoceni receptu: 2.62

Atlasovy řecké patates sto fourno

Hodnoceni receptu: 2.62

Ve velké míse smícháme citronovou šťávu, vodu, extra panenský olivový olej, přídáme sůl, sladkou papriku, česnek a… více o Atlasovy řecké patates sto fourno

Hodnoceni receptu: 2.56

Tvarohovo-bramborové placky

Hodnoceni receptu: 2.56

Vše smícháme a uděláme silnější placičky na vymazaný plech. Pečeme v předehřáté troubě při 200 °C cca 15 min., poté… více o Tvarohovo-bramborové placky

Hodnoceni receptu: 2.5

Tvarohová buchta rychlá a levná

Hodnoceni receptu: 2.5

Těsto neboli posypku zhotovíme z mouky, hery, cukru, prášku do pečiva. Jeho 1/2 nasypeme na plech, na to dáme nádivku a… více o Tvarohová buchta rychlá a levná

Cikánská omáčka

Hodnoceni receptu: 2.8

Papriky nakrájíme na proužky, cuketu na kostičky a cibuli najemno. Přimícháme ostatní přísady a vaříme 30 minut.… více o Cikánská omáčka

Medovník – krém

Hodnoceni receptu: 3

Plechovka s mlékem se vaří dvě hodiny ( v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smíchat s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém

Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Hodnoceni receptu: 2.5

V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky,… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp

Mohlo by vás zajímat

Právě sledované recepty

Další doporučené recepty: