Babiččiny halušky
Brambory oškrábeme, nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme 1 vejce, sůl a polohrubou mouku, abychom vytvořili tužší… více o Babiččiny halušky
Cibuli nakrájíme na drobno a orestujeme na oleji. Přidáme na kostky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme, ochutíme… více o Brambory z Verony
Z brambor, mouky, soli a vejce se udělá klasické bramborové těsto. Rozválí se pruh, aby se do něho dal zabalit salám.… více o Bramborové krokety
Fazole namočíme aspoň na 2 hodinky do vody, pak je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem… více o Uzená fazolačka
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v… více o Těstoviny s dýní a slaninou
1) Brambory opláchneme, oloupeme a nastrouháme najemno. Přebytečnou šťávu odstraníme, aby směs nebyla příliš tekutá. 2… více o Bramborovo-cibulový (pórkový) koláč
Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a… více o Vepřové závitky v římském hrnci
Rajčata umyjeme, nakrájíme na kostičky či plátky a společně s nadrobno nakrájenou cibulí dáme do mísy. V hrníčku… více o Rajčata s cibulí