A co starý chleba?

3.67

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      lžíce petrželová nať posekaná
    • 6
      lžíce olivový olej
    • 4
      lžíce jarní cibulka
    • 2
      hrnek mozzarella strouhaná
    • 1
      hrnek strouhaný parmazán
    • 1
      ks chleba starý
    • 1
      hrnek gorgonzola rozdrobená nebo niva
    • 6
      stroužek drcený česnek

Postup přípravy receptu

  • Chleba nakrájíme na plátky, vložíme na pečicí papír na plech, pokapeme olivovým olejem a pečeme v rozehřáté troubě na 200 stupňů cca 2 minuty z každé strany. Mezitím smícháme nastrouhanou mozzarellu, gorgonzolu nebo nivu, parmazán a drcený česnek. Opečený chléb v této směsi obalíme a vložíme zpět do trouby na 4 minuty, dokud sýr nepovolí. Upečené plátky chleba posypeme nasekanou petrželkou a nasekanou cibulkou. Nakrájíme je na menší kousky a servírujeme teplé jako přílohu.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: