À la Carbonara

2.73

hodnoceno: 15
Příprava: 15 minut
Porce: 3
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • bazalka
    • 1
      ks smetana
    • těstoviny
    • oregáno
    • strouhaný parmazán
    • salám
    • 1
      plechovka rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Uvaříme těstoviny.
  • Nakrájíme si cibuli a dáme ji na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Chvilku necháme smažit.
  • Potom přidáme salám a česnek (1–2 stroužky). Česnek je nakrájený na tenké plátky. Chvíli necháme smažit a stále mícháme. Poté přidáme špetku bazalky a oregana. Osolíme a mícháme. Přidáme rajčatovou konzervu nebo protlak a zamícháme. Vlijeme smetanu. Znovu zamícháme a necháme chvíli povařit. Směs nalijeme na těstoviny a posypeme nastrouhaným parmazánem.
Zařazení: Přílohy Těstoviny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: