Bavorský salát

2.17

hodnoceno: 12
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule zelená
    • brambory
    • sůl
    • 1
      lžička ocet
    • pepř mletý
    • hovězí vývar nebo kuřecí
    • červená cibule
    • 1
      lžíce hořčice
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Brambory uvařené ve slupce ještě teplé nakrájíme na plátky, dáme do misky. Nakrájíme cibuli (bílá, červená, zelená), orestujeme ji na oleji, přidáme horký hovězí nebo kuřecí vývar, osolíme, opepříme, přidáme 1 lžíci hořčice a čajovou lžičku octa.
  • Zalijeme brambory a mecháme odstát. Suroviny se teplem spojí.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: