Bílé myšky

3.17

hodnoceno: 6
Příprava: 60 minut
Porce: 20
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 200
      g moučkový cukr
    • hnědý rum dle chuti
    • 1
      ks bílek
    • čokoláda na vaření
    • 200
      g kokosová moučka
    • párátka
    • mandle - loupané lepší sekané plátky

Postup přípravy receptu

  • Kokos smícháme s cukrem a přidáme bílek a rum podle potřeby, aby se dala hmota tvarovat. Vznikne hmota, ze které uválíme v dlaních kuličku o velikosti „rumové koule". Následně položíme na otočený hluboký talíř a modelujeme do tvaru myšky. Doporučuji začít od čumáčku. Po vytvarování jemně zapíchneme mandle (ouška) a do zadečku párátko (ocas). Nakonec rozehřejeme čokoládu a špejlí zdobíme očka a čumáček.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: