Boloňské špagety IV.

4.33

hodnoceno: 3
Příprava: 45 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      hrst pórek
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 0,5
      ks masox
    • 500
      g mleté maso
    • koření na mleté maso
    • olej
    • kečup
    • 1
      ks rajský protlak

Postup přípravy receptu

  • Na rozpáleném oleji osmahneme mleté maso, zaprášíme moukou a přidáme rajčatový protlak (já přidávám i trochu kečupu, aby to nebylo tak kyselé, záleží na chuti) a podlijeme vodou, aby směs získala řidší kašovitou konzistentci.
  • Přidáme Masox a na kolečka nakrájený pórek. Necháme probublat a přidáme jemně pokrájený česnek, dochutíme kořením a přisolíme. Necháme asi 10 minut povařit.
  • V osolené vodě povaříme špagety a po slití promastíme trochou oleje, aby se nelepily.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: