Bramborové karbanátky

2.5

hodnoceno: 4
Příprava: 30 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • brambory
    • sůl
    • česnek
    • vejce
    • strouhanka
    • mletá paprika sladká i pálivá
    • mouka
    • drcený kmín
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Oloupané brambory uvaříme, slijeme vodu, rozmačkáme a smícháme s prolisovaným česnekem. Osolíme, přidáme papriku a drcený kmín. Množství přizpůsobíme podle chuti. Česnek by měl krásně vonět – určitě s ním nešetříme. Uplácáme karbanátky, je dobré pokládat je na pomoučený talíř, aby se nelepily. Obalujeme v trojobalu a smažíme na oleji do zlatova. Po smažení dáváme na ubrousek, abychom karbanátky zbavili přebytečného tuku.
  • Podáváme s jakýmkoliv salátem.
Zařazení: Brambory

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: