Bryndzová křidélka

2.83

hodnoceno: 6
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 60
      g hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce mléko
    • mletá paprika
    • 30
      g bryndza rozdrobená
    • 12
      ks kuřecí křídla
    • mouka na obalování

Postup přípravy receptu

  • Křídla očistíme, vaříme v osolené vodě asi 15 minut.
  • Osušíme a dáme je stranou.
  • Z mouky, vajec, mléka, bryndzy, soli a mleté papriky připravíme jemné hladké těstíčko.
  • Křidélka nejprve obalíme v mouce a pak v těstíčku.
  • Na rozpáleném oleji je smažíme ze všech stran dozlatova nebo použijeme fritézu.
  • Podáváme s česnekovými topinkami a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: