Bůček dva v jednom

3.1

hodnoceno: 21
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • česnek
    • sádlo
    • zázvor - mletý
    • 0,5
      kg uzený bůček
    • 1
      kg vepřový bůček špička
    • drcený kmín

Postup přípravy receptu

  • Do špičky bůčku uděláme kapsu, tu uvnitř osolíme a vytřeme utřeným česnekem a vysypeme zázvorem.
  • Naplníme nakrájeným uzeným bůčkem a zašijeme.
  • Povrch bůčku posypeme zázvorem, drceným kmínem a pečeme za stálého podlévání doměkka.
  • Podáváme s chlupatým knedlíkem a zelím nebo špenátem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: