Buřtguláš

3.07

hodnoceno: 14
Příprava: 60 minut
Porce: 10
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks cibule
    • 2
      kg brambory
    • 4
      ks masox
    • pepř mletý
    • 4
      lžíce mletá paprika
    • 5
      ks buřty nebo točený salám
    • 4
      lžíce gulášové koření
    • olej
    • 5
      l vařící voda

Postup přípravy receptu

  • Cibuli nejprve oloupeme a opatrně posekáme nadrobno.
  • Brambory oloupeme a nakrájime je na kostky.
  • Buřty nakrájíme na kolečka.
  • Dáme rozpálit olej a zpěníme cibulku, až zesklovatí.
  • Potom buřty a brambory hodíme do hrnce.
  • Vše posypeme červenou paprikou, trochou kmínu a dle chuti ostatním kořením.
  • Směs podusíme.
  • Ve volné chvíli si připravíme vroucí vodu. Tou po chvilce všechno zalijeme.
  • Přidáme kostku masoxu.
  • Necháme vařit do té doby, než brambory změknou.
  • Před úplným koncem přidáme trochu jíšky.
Zařazení: Maso Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: