Buřty na černém pivu

3

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks feferonka
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 10
      ks špekáček
    • 1
      lahev pivo - černé
    • 1
      sklenice kečup

Postup přípravy receptu

  • Špekáčky (pokud nejsou v přírodním střívku) oloupejte, nakrojte podélně do dvou třetin výšky a do zářezů vložte po dvou plátcích cibule. Naskládejte do pekáčku těsně vedle sebe, okořeňte paprikou a podlijte pivem a kečupem, aby byl obsah ponořen asi z poloviny. Zbude-li cibule, klidně ji přidejte k omáčce.
  • Vložte do dobře vyhřáté trouby a odkryté pečte cca 20 minut na 250 stupňů, až se kečup spojí s pivem do hladké šťávy.
Zařazení: Slané Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: