4.67
Rozšleháme cukr s vajíčky a postupně přimícháváme po lžičkách mouku. Čím déle šleháme, tím bude piškot lepší (šlehám 15… více o Jahodový piškot s pudinkem
Proč je u mouky a cukru „přibližně“? Řiďte se vahou vajec. Šest vajec položte na váhu, zvážte je i se skořápkou a potom… více o Pravý piškot
Těsto: Třeme žloutky, cukr a vanilkový cukr do pěny. Pak přidáme vodu a mouky, nakonec sníh z bílků. Dáme na velký… více o Jahodový dort
Venkovní teploty bohužel klesají dolů, a tak až domů dorazíte zkřehlí, uvařte si rychlou… Celý článek
Jak vypadá perfektní zelí, které krásně doladí chuť pečené husy? Máme pro vás tipy, jak zelí… Celý článek
Josef Maršálek na své babičky vzpomíná s obrovskou láskou a vděčností. Právě ony v něm… Celý článek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
Rybí filé pokapeme citrónem. Do jogurtu přidáme sůl, česnek a podle chuti koření. Filé dáme do pekáčku, přidáme… více o Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku
Do rozpuštěného másla přidáme cukr, žloutky, mouku a předem připravený kvásek (z mléka a droždí). Necháme vykynout.… více o Gerbeaud
Mleté kuřecí maso smícháme se sýrama, eidam nastrouháme nahrubo a nivu na jemno. Přidáme česnek, cibuli, vejce, mléko,… více o Kuřecí holandské řízky
Omyté a očištěné pórky nakrájíme na tenké plátky. Naložená rajčata vyjmeme z konzervy a necháme okapat. Máme-li rajčata… více o Polévka pro pány
Pstruha opláchneme studenou vodou a osušíme. Osolíme a do břišní dutiny vložíme kolečka citrónu. Pstruha po obou… více o Pstruh na mandlích
Uvařené a syrové brambory nastrouháme, přidáme hrubou mouku, sůl a promícháme do středně hustého těsta. Na vál… více o Těžké placky (bramborové)
Žloutky ušleháme s cukrem, horkou vodou, zlehka vmícháme mouku s práškem do pečiva, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků… více o Jahodovo-rebarborové řezy
Nakrájíme: cibuli na drobno, okurky a mrkev na plátky, vypeckované olivy na půlky, sýr na větší kostičky. Česnek utřeme… více o Míchaná vajíčka na zelenině
Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H
Zapalte oheň v grilu a nechte dojít do stadia řeřavých uhlíků. Půlky broskví potřete olejem, osolte a opepřete a řeznou… více o Šťavnatý salát s grilovaným ovocem
Nakrájíme cibuli a vložíme ji do malého množství vody, přidáme kmín, vše vaříme. Jakmile je cibule měkká, vývar… více o Anička hladká
Do mouky přidáme vodu, droždí, sůl a olej a zaděláme těsto. Rozděláme ho na plech pomocí rukou namazaných olejem.… více o Americká pizza