Cejn na bylinkách

3.43

hodnoceno: 7
Příprava: 20 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • K podávání
    • brambory (uvařené ve slupce)
    • 100
      g máslo
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks citronová šťáva (z jednoho citrónu)
    • 1
      snítka šalvěj (nebo rozmarýn)
    • 1
      ks cejn (nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))

Postup přípravy receptu

  • Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
  • Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: