Dušené červené zelí
Zelí nakrouháme na nudličky, cibuli pokrájíme nadrobno. Na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme cukr a mícháme,… více o Dušené červené zelí
3.33
Zelí nakrouháme na nudličky, cibuli pokrájíme nadrobno. Na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme cukr a mícháme,… více o Dušené červené zelí
Syrovou řepu oloupeme a nastrouháme, přidáme strouhaná jablka, jemně krájenou cibuli a překrájené sultánky (překrájením… více o Čatní z červené řepy
Fazole vypereme a namočíme je přes noc do kastrolu do vody, druhý den ráno vodu slijeme, dáme novou a uvaříme je do… více o Červené fazole s bazalkou
Ať už vás k potřebě mlsat zdravě vede dieta, potravinová alergie nebo životní styl, máme pro… Celý článek
Kdo má trochu tvořivého ducha, jistě je pro něj zdobení cukroví nejzábavnější částí vánočních… Celý článek
Jaroslav Vajgl alias Těhotnej kuchař, kterého na Instagramu sleduje více než půl milionu lidí,… Celý článek
Dárky, které se dají sníst nebo vypít, potěší každého, kdo miluje kvalitní jídlo a osobní… Celý článek
Maso omyjeme, osušíme, odřízneme tučné kousky a nařízneme kapsy. V misce utřeme máslo se sýrem (můžeme ho nastrouhat),… více o Rožnovské kapsy
Ze všech surovin (bez mouky!) uplácat jeden knedlík a mírným varem vařit přesně 10 minut. Nemůže se nepovést a je jedlý. více o Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
Než začneme připravovat krém, nasypeme piškoty do mísy a můžeme i nemusíme je pokapat rumem. Čokoládu na vaření dáme… více o Šmadlafunda
Na oleji zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a chvíli škvaříme. Přidáme… více o Špenát jako samostatné jídlo
Recept mám od své zesnulé tety. Maso je jedinečné, měkoučké a šťavnaté. Plecko si nakrájíme na větší kousky, naklepeme … více o Tetino maso
Z másla, cukru a medu utřeme krém. Přidáme žloutky a dobře promícháme. Prosijeme společně mouku, prášek do pečiva a… více o Čokoládové muffiny k nakousnutí
Do 5 litrové láhve dáme květy, kyselinu, převařenou vodu a necháme 24 hodin stát. Potom přecedíme přes plátno a přidáme… více o Bezinkový sirup
Z mouky, 30 g cukru, soli, 1 žloutku a 80 g studeného másla uhněťte hladké těsto a dejte na 30 minut do chladu. Bílou… více o Karamelový koláč
Do většího hrnce dáme žloutky a vanilkové cukry. Metličkou na mírném ohni šleháme do pěny. Postupně přidáme mléko,… více o Banánové potěšení
Kuřecí prsní řízky omyjeme a osušíme. Všechny přísady smícháme, až se nám vytvoří tekutější těstíčko, do kterého dáme… více o Kuřecí maso v těstíčku
Cibuli osmažíme dosklovata, přidáme mleté maso a smažíme do vypaření vody. Pak přidáme ještě krátce orestovat protlak s… více o Sloppy Joes – zapečený sendvič
Bezinkové květy, čisté a v plném květu natrháme, pokud možno neoplachujeme, dáme do hrnce, přilijeme litr vody, přidáme… více o Bezinkový med