3.77
Vykuchaného lososa zbavíme ploutví, hlavy, rozkrojíme podél na 2 půlky a poté na jednotlivé porce. Můžeme ho také… více o Losos s bylinkovou omáčkou
Kuře rozčtvrtíme. Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem. Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku… více o Česnekové kuře
Česnek si rozetřeme se solí a pomažeme tím kuře. V zapékací míse si promícháme smetany se sýrem. Vložíme kuře. Pečeme… více o Česnekové kuře ve smetanové peřince
Japonská pizza nebo japonské palačinky. Tak se říká tradičnímu japonskému pokrmu zvanému… Celý článek
Regál s droždím v obchodě je prázdný. Nebo začnete míchat těsto na bábovku a zjistíte, že vám… Celý článek
Rohlík.cz, největší tuzemský e-shop s potravinami, je průkopníkem v nabídce tradičního… Celý článek
Počasí nás sice vrátilo trochu do zimy, ale jaro si můžete dopřát aspoň na talíři. Jestli… Celý článek
Z ingrediencí uděláme těsto podobné lineckému, rozdělíme na dvě části a jednu část obarvíme kakaem. Tmavé těsto… více o Dvoubarevné jablkové řezy
Všechny přísady na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby, těsto nemá být tuhé, ale ani řídké, asi jako piškotové.… více o Jogurtový koláč s rebarborou
Kuřecí stehýnka omyjeme a ostrým nožem vytvoříme několik zářezů v kůži, jež částečně zasahují i maso. Máslo a koření… více o Satanova kuřecí stehýnka
Krkovici opláchneme, necháme okapat, nakrájíme na plátky, po obou stranách lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Kysané… více o Ovíněné zelí
Švestky do pekáče, dát do trouby nejdřív na 250, pak na míň. Pozor ať se nepřipaluje vršek - míchat. Rozmixovat,… více o Švestková povidla bez míchání
V pánvi s vyšším okrajem rozpalte olivový olej a nechte na něm zesklovatět cibuli. Pak do pánve přidejte párky a opečte… více o Párky s fazolemi
Plátky krkovičky jemně rukou (pěstí) naklepeme, z osou stran lehce osolíme, opepříme. Jednu stranu posypeme troškou… více o Dušená krkovička se zeleninou
Kuskus uvaříme dle návodu na přípravu a necháme ho vychladnout. Kuřecí prsa nakrájíme na malé kostičky, dle chuti… více o Kuskusový salát s jogurtem
Do domácí pekárny dáme: mléko, rozpuštěné máslo a vejce. Potom vložíme mouku, cukr, sůl a nakonec do středu droždí. … více o Malé domácí houstičky
Ohřejeme 250 ml mléka,přidáme cukr krupici(asi jedna lžička),nadlolíme jednu kostku droždí.Čekáme 10 min. než kvásek… více o Výborný domácí trdelník
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým… více o Holandské řízky - smetanové
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g. Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji… více o Kari guláš s hovězím masem