Cibulová marmeláda

2.19

hodnoceno: 21
Příprava: 160 minut
Porce: 30
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1,3
      kg cibule
    • 3
      lžíce sůl
    • 1
      kg cukr krystal
    • 2
      lžíce hřebíček
    • 500
      ml bílý vinný ocet
    • 3
      lžíce kmín

Postup přípravy receptu

  • 2) Příprava:
  • - Posypeme cibule se solí a dobře promíchejte
  • - Nechte je stát jednu hodinu opláchněte.
  • - Osušit suché cibule
  • - Přidejte cukr s octem a hřebíčkem v hrnci
  • - Přiveďte k varu a vařte po dobu 5 minut jemně
  • - Přidejte cibulové kroužky a kmín
  • - Přivést zpět k varu, zpěnit a zase teplo na nízké úrovni.
  • - cibuli nechte 2h-2h30 vařit, dokud sirupu je silná a dozlatova cibuli
  • - Vezměte hrnec z ohně a nechte marmeláda minut vyztužit
  • - Do zaseknutý do sterilizovaných sklenic a utěsněte je.
  • Lze zachovat potraviny přímo, ale někdy je lepší být delší.
  • To jam je ideální s herní, jehněčí maso.
  • Tento recept je dobré pro cca 1,5 kg džemu a zachovává zůstane asi dva roky dobře.
  • I sterilizovat své hrnce jednoduše v troubě. Tě je na plech v horkovzdušné sušárně 100 ° C po dobu 15 minut

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: