2.89
Máslo utřeme do pěny, postupně přidáváme cukr a vejce a naposledy citronové aroma. Mouku, škrob, sůl a prášek do pečiva… více o Citronové muffiny
Všechny suroviny na těsto dobře propracujeme a dáme na hodinu odpočinout do lednice. Těsto vyválíme na zhruba 2 mm.… více o Citronové tyčky
Vejce a cukr vyšleháme, přidáme olej, mléko, mouku s práškem do pečiva a ořechy. Nalijeme na plech, do kterého vložíme… více o Ořechové kostky
Brambory v moučníku? Ano! Tato skromná surovina, kterou běžně používáme do slaných jídel,… Celý článek
Dýně je geniální podzimní zelenina a bylo by škoda nevychutnat si ji i ve sladké podobě.… Celý článek
Chcete překvapit rodinu či přátele nějakým úžasně strašidelným dortem na Halloween? Stačí si… Celý článek
Zelné saláty patří k nejoblíbenějším přílohám. Jsou osvěžující, křupavé a díky své… Celý článek
Uvařenou rýži necháme vychladnout, promícháme s ovocem nakrájeným na kousky. Přidáme rozinky (nejlepší jsou spařené a… více o Ovocný salát pro zimní večery
Ze surovin vypracujeme těsto, vyválime, nakrájíme na 6 cm pruhy. Potřeme polevou, necháme 90 minut odležet. Potom… více o Ořechové tyčinky
Rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na kolečka, v jakémkoliv pořadí navrstvíme do olejem vymazené zapékací mísy,… více o Zapečená zelenina s balkánem
Brusinky, suché červené víno, sojovou omáčku, pomerančovou kůru i šťávu, špetku soli a pepře rozmixujeme v hladkou… více o Brusinková omáčka
1) Brambory opláchneme, oloupeme a nastrouháme najemno. Přebytečnou šťávu odstraníme, aby směs nebyla příliš tekutá. 2… více o Bramborovo-cibulový (pórkový) koláč
Krůtí prsa nakrájíme na 8 kusů, cibuli a česnek nakrájímé nadrobno, žampiony a rajčata na plátky, lístky petrželky… více o Krůtí medailonky na rajčatech
Z listového těsta vyválime obdélník, který na středu posypeme oloupanými a na plátky nebo nastrouhanými jablky,… více o Jablečný závin z listového těsta
Vymícháme těstíčko husté tak, aby nestékalo ze špízů. Všechny ingredience na napichování nakrájíme přibližně na… více o Rohlíkové špízy
Začněte drobenkou. Smíchejte cukr krupici, mouku a máslo a asi dvě minuty je přemílejte mezi prsty. Zhruba půl hrnku… více o Rychlovka s broskvemi
Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme… více o Vepřové koleno
1. Řepu uvařte v páře, zchlaďte, oloupejte, nakrájejte na větší kousky. 2. Dejte di mixéru s polu s nakrájeným bílým… více o Pantzarosalata Hany Michopolu