Ďábelský pangasius

2.88

hodnoceno: 17
Příprava: 20 minut
Porce: 3
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      svazek petrželová nať
    • sůl
    • olivový olej
    • 2
      ks česnek paličky
    • 50
      g slanina
    • chilli
    • alobal
    • 3
      ks filety Pangasius

Postup přípravy receptu

  • Petrželovou nať nasekáme na drobno. Na alobal kápneme olivový olej (asi tak 1–2 polévkové lžíce) a rovnoměrně ho po něm rozetřeme. Nasypeme na něj petržel a přidáme trochu slaniny nakrájené na malé kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka a pár jich rozprostřeme po směsi.
  • 1 filet osolíme, přidáme chilli koření a rovnoměrně rozetřeme česnek, který jsme si nastrouhali nebo namačkali (osobně doporučuji strouhat ho na struhadle). Když to uděláme z obou stran, vložíme jej na připravenou směs a nahoru můžeme ještě přidat kolečka cibule. Celé to zabalíme a odložíme na plech. To stejné uděláme se zbylými filety. Poté dáme plech do lednice a necháme ho tam nejméně hodinu.
  • V předehřáté troubě na 250 °C pečeme 20 minut.
Zařazení: Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: