Dietní ptáčci

2.5

hodnoceno: 8
Příprava: 40 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 20
      g máslo
    • sůl
    • 50
      g mrkev
    • 20
      g hladká mouka
    • 30
      g petržel
    • 500
      g kuřecí prsa
    • 40
      g rýže
    • 30
      g kedlubna
    • 200
      ml vývar

Postup přípravy receptu

  • Kuřecí maso očistíme, nakrájíme na řízky, naklepeme a osolíme.
  • Kořenovou zeleninu oloupeme, nakrájíme na drobné kousky a podusíme s rýží v 200 ml vody do poloměkka.
  • Na každý řízek dáme lžičku předvařené zeleninové směsi, řízky stočíme, sepneme kovovou jehlou nebo svážeme nití a osmažíme na teflonové pánvi na oříšku másla.
  • Opečené řízky vytáhneme, výpek zahustíme moukou, zbylým máslem a zalijeme vývarem.
  • Maso vložíme zpět a dusíme doměkka.
  • Servírujeme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: