Dobrota z alobalu

3

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 500
      g brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 100
      g anglická slanina
    • 2
      lžíce pikantní hořčice
    • 500
      g maso libovolné

Postup přípravy receptu

  • Na olejem potřený alobal poklademe plátky anglické slaniny, na to plátky syrových brambor, osolíme. Na brambory položíme naklepané maso, které jsme ochutili solí, pepřem a silně potřeli pikantní hořčicí – ať už z jedné nebo obou stran. Na maso přijdou kolečka cibule a plátek slaniny. Uzavřeme do alobalu a pečeme dle druhu masa.
  • Je to další recept z mnoha variant na maso v alobalu, které určitě doma připravujete. Použitím jiných ingrediencí vznikne zase jiná zajímavá kombinace.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: