Domácí kečup

4.33

hodnoceno: 3
Příprava: 30 minut
Porce: 10
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 3
      ks rajčata
    • 4
      ks vinný ocet
    • 1
      ks škrob
    • 1
      ks bobkový list
    • 3
      ks med

Postup přípravy receptu

  • K přípravě budete potřebovat šnekový odšťavňovač.
  • Umyjte cibuli, rajčata a vložte je do odšťavňovače.
  • Smíchejte jednu lžíci připravené šťávy se škrobem.
  • Vařte zbývající šťávu s bobkovým listem.
  • Jakmile šťáva zhoustne, přidejte med, ocet a sůl dle chuti.
  • Když se směs začne vařit, přidejte připravenou šťávu se škrobem a vypněte zdroj tepla.
  • Vyjměte bobkový list, přelijte hotový kečup do lahviček a dejte do chladu.
  • Hotový kečup by měl ležet alespoň měsíc v ledničce.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: