Domácí tatarský biftek

3.7

hodnoceno: 10
Příprava: 45 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Základní potřeby
    • 1
      ks cibule Polovina větší cibule
    • 1
      lžička sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      ks žloutek
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 400
      g mleté maso - hovězí Globus
    • 2
      ks nakládané okurky
    • pepř drcený Od oka, několikrát otočit mlýnkem.
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika
    • 2
      lžíce kečup - sladký
  • Doplňkové potřeby
    • 1
      stroužek česnek
    • chleba (pár dní starý)
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Všechny potřeby dáme do jedné nádoby a tyčovým mixérem dokonale promícháme. (Česnek namačkáme, cibuli rozkrájíme jako na smažení, rozkrájíme i okurek na kostičky pro snadnější mixování.)
  • Pokud připravujeme tatarák jako předkrm, stačí 60-80 g masa na osobu.
  • Topinky se připravují tradičně: Opečeme na oleji krajíce alespoň den starého chleba. Na malý talířek položíme několik oloupaných stroužků česneku na potření topinek.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: