Domácí utopenci

2.1

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Utopenci
    • 4
      ks cibule
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      ks feferonka malá
    • 400
      g špekáček
  • Nálev
    • 1
      špetka sůl
    • 15
      lžíce voda
    • 5
      lžíce ocet
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 4
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      špetka chilli
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      ks nové koření kulička

Postup přípravy receptu

  • Všechny přísady na nálev 5 minut povaříme. Do vychladlého nálevu vmícháme kečup. Uzeninu a cibuli nakrájíme na kolečka, klademe střídavě do zavařovací sklenice, můžeme přidat feferonku a nakonec zalijeme nálevem. Dobře upěchujeme a necháme 2–3 dny odležet v lednici.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: