2.33
Fazolové lusky i s nálevem povaříme 5 minut. Mouku rozmícháme v půl hrnku studené vody. K luskům přidáme smetanu a… více o Fazolová omáčka s bramborem a vepřovým masem
Maso osolíme, prudce opečeme na rozehřátém tuku a vyndáme. Na tuku osmažíme na plátky nakrájenou cibuli, zaprášíme… více o Bratislavské plecko pro Aničku
Opláchnutou vepřovou plec protkneme slaninou a půlkou párku. Opečeme po všech stranách na teflonové pánvi. Maso osolíme… více o Debrecínská vepřová plec
Venkovní teploty bohužel klesají dolů, a tak až domů dorazíte zkřehlí, uvařte si rychlou… Celý článek
Jak vypadá perfektní zelí, které krásně doladí chuť pečené husy? Máme pro vás tipy, jak zelí… Celý článek
Josef Maršálek na své babičky vzpomíná s obrovskou láskou a vděčností. Právě ony v něm… Celý článek
Přestože 11. listopad není státním svátkem, oslavy svátku svatého Martina si mnozí z nás… Celý článek
- kotlety naklepat - osolit, opepřit - cibule na kolečka - brambory oloupat a nakrájet na plátky - pekáč vymazat -… více o Kovářské kotlety
Želatinu rozpustíme v horkém mléce a necháme odstát. Tvaroh utřeme s cukrem, přidáme drobně nakrájené nebo rozmačkané… více o Nepečený tvarohový dort s ovocem
Cukr s vejci a máslem vyšleháme do pěny a postupně přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem. Na plech, kde máme… více o Dunajské vlny s meruňkami
na vymazaný pekáč vložíme plátky anglické slaniny. Na ně klademe okořeněná a lehce naklepaná kuřecí prsa, opět… více o Kuře v temnotách
Suroviny na nálev dáme do vody a uvedem do varu, přidáme ocet a necháme přejít varem. Do kadé sklenic dáme kopr, 3… více o Nálev na okurky od Horňanských
Těsto vyválíme 3 mm silné a posypeme polovinou sýra. Do středu vložíme plát šunky v celku a posypeme ji sýrem. Těsto… více o Šunka v listovém těstě
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte… více o Tomatová polévka – Jet Chef
Všechny přísady smícháme. A dáme do vymazané mikrovlnkové nádoby. Vlníme asi 7 minut (podle síly mikrovlnky). Místo… více o Buchta rychlík (v mikrovlnce)
1. Tři velké cibule nakrájíme a na oleji dočervena osmažíme. Přidáme kysané zelí a podlijeme trochu vodou, podle chuti… více o Zelný štrúdl
Tento salát je velmi lehký a v letních dnech či večerech vás jistě osvěží, můžete jej udělat ze zbytků, které doma… více o Jarní salát
Máslo, cukr a žloutky našleháme do pěny. Přidáme šlehačku, mouku s práškem do pečiva, nasekaná jádra vlašských ořechů a… více o Vládní bábovka
KRÉM: máslo a zkaramelizovaný salko vyšleháme,přidáme trochu rumu. … více o Buchta s karamelovým krémem