Drůběží játra a srdce

1.62

hodnoceno: 13
Příprava: 25 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 150
      g drůbeží játra
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 50
      g špek
    • 1
      lžička drcený kmín
    • 0,1
      l teplá voda
    • 1
      lžička mořská sůl

Postup přípravy receptu

  • Drůbeží játra a drůbeží srdíčka očistíme a opláchneme studenou vodou. Srdíčka spaříme horkou vodou a scedíme.
  • Cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme dozlatova na vypečeném špeku, přidáme drcený kmín, srdíčka, osmahneme, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, promícháme a přivedeme k varu. Vaříme do poloměkka.
  • Potom přidáme játra, uvaříme doměkka a dochutíme pepřem a solí.
  • Podáváme s chlebem nebo s rýží.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: