Dýňové těstoviny

3.57

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • olivový olej
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      hrst petrželka
    • 500
      g těstoviny
    • strouhaný parmazán
    • 2
      ks feferonka
    • 500
      g dýně

Postup přípravy receptu

  • Jemně nasekaný česnek, pokrájené feferonky a zelenou petrželku (je možné nahradit bazalkou) dáme za studena do pánve, na to rozložíme pokrájenou dýni, polijeme olivovým olejem, osolíme a začneme dusit za občasného míchání.
  • Je-li třeba, podlijeme trochou teplé vody. Dýně se má rozvařit a udělat hustší kašičku.
  • Mezitím si uvaříme těstoviny. Když jsou ještě hodně „al dente", scedíme je a dáme na pánev k dýni ještě na minutku za stálého míchání povařit.
  • Podáváme sypané strouhaným parmezánem.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: